Despre

Platforma mooc.ro este una dintre primele platforme de cursuri online distribuite în masă în limba română. Această platformă a fost creată pentru a ajuta la dezvoltarea de resurse educaționale deschise și pentru a oferi tuturor doritorilor să învețe accesul la cursuri gratuite în limba română.

Cursurile online distribuite în masă sunt cursuri care oferă accesul gratuit unui număr foarte mare de cursanți la resursele și activitățile unui curs. Toată mișcarea cursurilor online distribuite în masă (MOOCs sau Massive Open Online Courses) a început în Statele Unite ale Americii la universități precum Stanford și MIT. Printre primele platforme care au oferit astfel de cursuri au fost Coursera și EdX. De atunci au apărut mai multe platforme de cursuri online distribuite în masă, cele mai multe în limba engleză, dar oferind cursuri și în alte limbi de circulație internațională.

Dacă doriți să distribuiți un curs în format MOOC contactați-ne (contact@mooc.ro), vă vom ajuta să vă dezvoltați cursul și să îl publicăm pe mooc.ro.

Acest site este dezvoltat și susținut de eLearning & Software SRL

Ultima modificare: duminică, 6 noiembrie 2016, 09:50